طراحی سایت بدون کدنویسی با سایت ساز

طراحی سایت بدون کدنویسی

اهمیت داشتن یک وب سایت برای کسب و کار ها بر هیچ کس پوشیده نیست. در دنیای تکنولوژی امروز، حضور در فضای اینترنت برای تمامی کسب و کار ها به یک امر ضروری تبدیل شده است. اهمیت این مسئله تا جایی پیش می رود که نداشتن وب سایت ممکن است برای هر کسب و کاری یک نقطه ضعف محسوب شود و یا حتی ممکن است دلیل اصلی موفق نبودن یک کسب و کار باشد!

در این میان ممکن است شما به دنبال یک روش کم هزینه و کم دردسر برای ساخت و طراحی سایت باشید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان و با کم ترین هزینه صاحب یک سایت شوید. امّا آیا ساخت سایت رایگان و بدون دانش فنی شدنی است؟ در این مقاله قصد داریم جواب این سوال را بررسی کنیم. اگر به دنبال طراحی سایت بدون کدنویسی هستید، پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را بخوانید.

برای طراحی سایت وردپرسی و یا طراحی سایت اختصاصی با ما در ارتباط باشید.

شماره تماس تلفنی: 09921611321

آیا طراحی سایت بدون کدنویسی و با سایت ساز خوب است؟!

 

قبل از اینکه روش ساخت سایت رایگان را برای شما شرح دهیم، ابتدا قصد داریم بررسی کنیم که آیا ساخت سایت با یک سایت ساز رایگان توصیه می شود یا خیر؟ آیا سایت هایی که با استفاده از سایت ساز ساخته می شوند می توانند از کیفیت مطلوب برخوردار باشند؟

نکته ای که لازم است در مورد سایت های رایگان بدانید این است که سایت هایی که با سایت ساز رایگان ساخته می شوند معمولا ساده و ضعیف هستند و بی شک امکانات و ویژگی های یک سایت حرفه ای را ندارند. به همین دلیل توصیه ما این است که به جای ساخت سایت رایگان، کار طراحی سایت خود را به یک تیم طراحی سایت حرفه ای بسپارید تا با دانش فنی خود بتوانند صفر تا صد سایت شما را به صورت کاملا حرفه ای انجام دهند.

داشتن یک سایت حرفه ای باعث می شود که کاربران شما کسب و کار شما را نیز حرفه ای در نظر بگیرند و بدین ترتیب اعتبار و برند شما به بهترین نحو ممکن در ذهن کاربران جا می افتد.

اگر مایل هستید که برای کسب و کار خود یک سایت حرفه ای بسازید، پیشنهاد ما این است که حتما با کارشناسان تیم فرامهام تماس بگیرید. تیم فرامهام مجموعه ای از متخصصین ساخت سایت و اپلیکیشن هستند که می توانند تک تک انتظارات شما از یک سایت حرفه ای را برآورده کنند.

برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تا اینجا در مورد ساخت سایت رایگان با استفاده از سایت ساز توضیحاتی را به شما ارائه دادیم و عنوان کردیم که سایت های رایگان معمولا از کیفیت و امکانات بالایی برخوردار نیستند. با این وجود، چند مورد از شناخته شده ترین سایت ساز های رایگان را به شما معرفی می کنیم که در صورت تمایل بتوانید با استفاده از آن ها و در اسرع وقت برای خود یک سایت تهیه کنید.

مراحل ساخت سایت بدون کدنویسی

سایت سازهای بدون کدنویسی امکان ساخت وبسایت‌های حرفه‌ای بدون نیاز به دانش فنی و برنامه‌نویسی را فراهم می‌کنند. مراحل ساخت سایت با استفاده از سایتساز بدون کدنویسی به شرح زیر است:

۱- انتخاب سایت ساز مناسب: اولین قدم برای ساخت سایت، انتخاب سایت ساز مناسب است. برای انتخاب بهترین سایتساز، باید به ویژگی‌ها و امکانات آن توجه کنید.

۲- انتخاب قالب: بعد از انتخاب سایتساز، باید قالب مورد نظر برای وبسایت خود را انتخاب کنید. بیشتر سایتسازهای بدون کدنویسی، قالب‌های مختلفی را برای انتخاب ارائه می‌دهند.

۳- اضافه کردن محتوا: بعد از انتخاب قالب، می‌توانید محتوای وبسایت خود را اضافه کنید. این شامل اضافه کردن متن، تصاویر، ویدئوها و سایر موارد است.

۴- تنظیمات وبسایت: بخش بعدی از ساخت وبسایت، تنظیمات وبسایت است. در این مرحله، می‌توانید تنظیمات مربوط به صفحات، منوها، بخش‌های مختلف و سایر امکانات را تنظیم کنید.

۵- انتشار وبسایت: پس از تکمیل کامل وبسایت، می‌توانید آن را منتشر کنید. این شامل انتشار وبسایت در دامنه‌ی خود و هاستینگ می‌باشد.

در کل، ساخت وبسایت با استفاده از سایتساز بدون کدنویسی بسیار ساده و راحت است و شما می‌توانید یک وبسایت حرفه‌ای بدون نیاز به دانش فنی و برنامه‌نویسی بسازید.

بهترین سایت سازها برای ساخت سایت رایگان

طراحی-سایت-بدون-کدنویسی-و-با-سایت-ساز

با یک جستجوی کوچک در اینترنت برای سایت ساز رایگان با تعداد بسیار زیادی از سایت ها رو به رو می شوید که همگی به شما امکان ساخت سایت رایگان در چند دقیقه را می دهند. امّا ممکن است برای شما سوال پیش آمده باشد که کدام یک از این سرویس دهنده ها قابل اعتماد هستند و خدمات بهتری را ارائه می دهند. در ادامه، سه مورد سرویس ساخت سایت رایگان را به شما معرفی می کنیم که با استفاده از آن ها می توانید برای خود یک وبسایت رایگان بسازید.

سایت ساز ایران سرور

 

ایران سرور یک سرویس ساخت سایت است که به شما این امکان را می دهد که در کمتر از 10 دقیقه یک سایت بسازید و مدیریت آن را در دست بگیرید. مزیت این سرویس این است که علاوه بر ساخت سایت، تکنیک های مدیریت سایت را نیز به شما آموزش می دهد.

نکته بعدی در مورد این سرویس این است که هسته سایت ساز آن وردپرس است و تمام پلاگین های محبوب و کاربردی وردپرس از قبل برای شما نصب شده اند. سایت ها در ایران سرور بر روی سرورهای ابری میزبانی می شوند که بیشترین سرعت و بالاترین سطح امنیتی را دارا هستند.

نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که شما برای هزینه هاست و دامنه خود نیاز دارید که از ایران سرور اشتراک خریداری کنید که با توجه به ظرفیت و امکانات هر پلن می تواند امکانات مختلفی را داشته باشید. علاوه بر این، شما می توانید هر زمان که مایل بودید سایت را به سرور خود منتقل کنید.

سایت ساز سی فایو (See5)

 

سی فایو یکی از محبوب ترین سرویس های فروشگاه ساز و سایت ساز است که برای شما امکان طراحی سایت به صورت ساده و آسان را فراهم می کند.

سی فایو در واقع یک سرویس راه اندازی آنی سایت است. با استفاده از این سرویس شما می توانید وب سایت شخصی یا وب سایت کسب و کار خود را بصورت آزمایشی و رایگان برای 4 روز راه اندازی نموده و در صورت رضایت، با پرداخت 395 هزارتومان نسخه کامل آن را فعال کنید.

از ویژگی های این سرویس می توان به واکنش گرا بودن سایت ها، وجود قالب های متنوع، دامنه رایگان، هاست 300 مگی و پنل پیامک رایگان اشاره کرد.

سایت ساز گوگل (Google Sites)

دو مورد سرویس ساخت سایت رایگان که در بالا معرفی کردیم نمونه هایی بومی و ایرانی بودند که به شما اجازه می دهند بدون هیچ دردسری صاحب یک سایت شوید. امّا علاوه بر سرویس های داخلی، شما می توانید از سرویس سایت ساز گوگل برای ساخت سایت رایگان استفاده کنید. این سرویس خدمات میزبانی رایگان سایت و امکان داشتن یک وب سایت ساده را برای کاربران گوگل فراهم کرده است.

گوگل با استفاده از این سرویس به شما اجازه می دهد یک وب سایت معمولی و متوسط با قابلیت هایی مانند امکان ویرایش آنلاین محتوای وب سایت، امکان قراردادن آیتم‌های گوگل مانند Google Maps و Google Docs ، امکان مدیریت کاربران وب سایت و حساب‌های کاربری را داشته باشید.

در این سرویس، گوگل فضایی در حدود سیصد مگابایت به همراه پهنای باند نامحدود را در اختیار شما قرار می دهد. همچنین امکان جست‌وجو و کسب درآمد را با استفاده از خدمات AdSense را فراهم کرده است.

شرکت‌های سازنده، معمولاً سایت ساز ها را به صورت اشتراک سالیانه یا ماهیانه عرضه می‌کنند. تمام امکانات لازم از جمله خدمات هاستیگ (فضای مورد نیاز برای بارگزاری فایل‌های وب‌سایت)، ثبت دامنه، ویرایش ظاهر و محتوای وب‌سایت، .یکجا و از طریق شرکت ارائه‌دهنده به کاربر داده می‌شود.

کاربرد مناسب سایت ساز رایگان برای کسانی می باشد که می خواهند سایت خود را به صورت رایگان طراحی کنند اما بودجه کافی جهت راه اندازی وب سایت را ندارند. این سازنده سایت های رایگان معمولا از طرح های آماده سایت استفاده می کنند که قابلیت اضافه کردن آیتم هایی به آن را خواهید داشت.

مزایای سایت ساز رایگان

مزایای-سایت-ساز-رایگان

سایت ساز ابزاری است که امکان ساخت، ویرایش و مدیریت یک وب سایت را بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی برای کاربران فراهم می‌کند. هدف اصلی آن هم  آسان کردن فرآیند طراحی سایت برای کاربران بوده است. با استفاده از سایت‌ساز می‌توانید به راحتی سایت دلخواهتان را بسازید و آن را مدیریت کنید.

نرم افزارهای سایت ساز به صورت آنلاین کار می‌کنند. یعنی نرم‌افزارهای تحت وبی هستند که اغلب توسط یک شرکت به طور اختصاصی طراحی می‌شوند و در اختیار کاربران قرار می‌گیرند .

از جمله مزیت آن رایگان این است که وب سایت در مدت زمان کمتری راه اندازی می شود. معمولا ابزارهای جدید توسط سایت‌ساز جهت استفاده تعبیه شده است که به راحتی می توانید این ابزارها را در وب سایت طراحی شده خود اضافه کنید. نکته ی مهم این است که سایت سازها معمولا قواعد مربوط به سئو را رعایت می نمایند بنابراین لازم نیست نگران سئو سایت خود باشید. وب هاستینگ هم به صورت رایگان توسط سازنده های سایت ارائه می شود که دیگر لازم نیست نگران تهیه هاستینگ باشید.

علم و دانشی برای راه اندازی وب سایت نیاز نیست و با اجرای دستورالعمل به راحتی می توانید سایت خود را طراحی کنید.

سایت سازهای رایگان نیز مزایایی دارند که از آن‌ها برای ساخت وبسایت‌های کوچک و ساده می‌توان استفاده کرد. برخی از مزایای سایت سازهای رایگان به شرح زیر است:

۱- هزینه‌ی صفر برای ساخت وبسایت

۲- سرعت بالا در ساخت وبسایت

۳- سادگی در استفاده و عدم نیاز به تجربه‌ی فنی برای ساخت وبسایت

۴- ارائه‌ی قالب‌ها و طرح‌های مختلفی برای انتخاب

۵- ارائه‌ی ابزارهای مختلف برای طراحی و ساخت وبسایت

۶- امکان استفاده از ابزارهای سئو برای بهبود رتبه‌بندی وبسایت در موتورهای جستجو

بنابراین، در صورتی که نیاز به یک وبسایت ساده دارید و به دنبال یک راه سریع و رایگان برای ساخت وبسایت هستید، می‌توانید از سایت  سازهای رایگان استفاده کنید.

معایب سایت ساز رایگان

در طراحی سایت ساز رایگان چون شما همیشه زیر شاخه یک وب سایت و ارگان دیگر هستید ممکن است از نظر امنیت ، سرعت و کیفیت سایت خود چندان راضی نباشید.

سایت  سازهای رایگان برای ساخت وبسایت‌ها از بسیاری از ویژگی‌هایی که در سایت  سازهای حرفه‌ای وجود دارد، محدودیت دارند. برخی از معایب سایت  سازهای رایگان عبارتند از:

۱- محدودیت قابل توجه در انتخاب قالب‌ها و طرح‌های مختلف

۲- محدودیت در انتخاب دامنه و هاستینگ

۳- محدودیت در اضافه کردن ویژگی‌های پیشرفته و افزونه‌های مختلف

۴- نبود پشتیبانی و گزینه‌های بازیابی در صورت بروز مشکلات

۵- محدودیت در ارتفاع ترافیک و پهنای باند

۶- نبود امکانات امنیتی و مدیریت کاربران به صورت کامل

بنابراین، در صورتی که نیاز به یک وبسایت حرفه‌ای دارید، بهتر است از سایت  سازهای حرفه‌ای و پرداختی استفاده کنید.

نتیجه گیری؛ طراحی سایت بدون کدنویسی

همان طور که در بالا مشاهده کردید، سرویس هایی وجود دارند که شما با استفاده از آن ها می توانید در سریع ترین زمان ممکن یک وب سایت رایگان بسازید. امّا نکته قابل تامل این است که یک وب سایت رایگان قطعا محدودیت های خاص خود را دارد و معمولا ساده است.

شما باید همواره در نظر بگیرید که بسیاری از مشتریان بالقوه شما در داخل گوگل کلمات کلیدی مربوط به حوزه کاری شما را جستجو می کنند. شما با داشتن حضور آنلاین می توانید در معرض دیدن آن ها قرار بگیرید و با داشتن سایتی حرفه ای و تمام و کمال می توانید رضایت و اعتماد آن ها را جلب کنید. شما می توانید ساخت سایت حرفه ای و همه جانبه را به تیم فرامهام بسپارید.

برای سفارش ساخت سایت سفارشی با ما در تیم فرامهام در تماس باشید :

شماره تماس تلفنی: 09921611321

همچنین برای مشاهده نمونه های طراحی سایت، به نمونه کار طراحی سایت مراجعه کنید.

 

 

امتیازدهی

5/5

اشتراک گذاری در

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهت مشاوره رایگان کلیک نمایید