تدوین استراتژی سئو

تدوین استراتژی سئو

استراتژی سئو، انجام تمام فرایندهایی است که وب سایت را در موتور های جست و جو بهینه سازی می کند و رتبه بالایی به آن می دهد. این فرایندها با بالا بردن‌رتبه سایت در گوگل می‌توانند ترافیک سایت را افزایش دهند و کاربران زیادی جذب نمایند و کسب و کارها را به سود بالایی برسانند. اگر هدفتان رسیدن‌به موفقیت در کسب کار است بدون داشتن‌یک طراحی استراتژی سئو دقیق نمی‌توانید به این موفقیت برسید.

استراتژی سئو چیست؟

به تمام راهبردهایی که به بهینه سازی وب سایت کمک فراوانی می‌کند و انجام آن باعث می‌شود که سایت به رتبه بالایی در گوگل برسد، استراتژی سئو گفته‌می‌شود. با راهبردهای سئو می‌توانید بازدید کنندگان بیشتری را برای سایت خود جذب کنید، فروش محصولاتتان را بالا ببرید و برند خود را به افراد معرفی نمایید.

داشتن‌ استراتژی در سئو برای هر وب سایتی حائز اهمیت است زیرا باعث به‌وجود آمدن نظم در کارها می‌شود و مسیر مشخصی را برای افراد، جهت رسیدن به اهدافشان معین می‌سازد. طراحی استراتژی سئو برای سایت باعث می‌شود که نیاز  مخاطبان را بهتر درک نمایید و بر اساس رفتار آنان به اهداف و نتایجی که در سر دارید نزدیک‌تر شوید.

استراتژی بازاریابی سئو چیست ؟

استراتژی بازاریابی سئو از شیوه‌های مدرنی است که این امکان را فراهم می‌آورد تا سایت در مدت زمان کوتاهی به یکی از رتبه‌های برتر در صفحه اول نتایج جست و جو برسد. اگر این نوع راهبرد به شکل صحیح و اصولی انجام بپذیرد می‌تواند نقش بسزایی در رونق کسب و کارها و افزایش فروش آنان داشته باشد.

استراتژی بازاریابی سئو

نکاتی که در زمان تدوین استراتژی سئو باید به آن توجه کنیم

داشتن‌ استراتژی برای انجام هرکاری اهمیت فراوان دارد و در اصل بدون داشتن استراتژی نمی‌‌توان مسیر موفقیت را به درستی پشت سر گذاشت.

برای تدوین راهبردهای سئو باید نکات زیادی را مدنظر داشت که نمونه‌ای از آن‌‌ها به شرح زیر است:

  1. مشخص نمودن اهداف: معین ساختن اهداف، قبل از سئو سایت بسیار ضروری است و  موجب می‌شود که بتوانید عملکرد سایت خود را سنجیده و بهبود ببخشید.
  2. آنالیز کردن رقبا: یکی از اصلی‌ترین قسمت‌های تدوین استراتژی سئو، تجزیه و تحلیل رقبا و اطلاعات مربوط به آن‌ها می‌باشد که با استناد بر آن‌ها می‌توان محتوایی موثر تر تهیه کرد.
  3. طبقه بندی کلمات کلیدی: دسته‌بندی کردن واژه‌های کلیدی در تدوین راهبرد سئو امری بسیار مهم است که در این بخش باید واژه‌هایی را که به یکدیگر مرتبط می‌باشند را دسته‌بندی و برای آن‌ها برنامه ریزی کنید.
  4. ایجاد محتوای اثر گذار: برای تدوین راهبرد سئو باید بتوانیم محتواهایی متمایز تر از بقیه ایجاد کنیم که کاربر با خواندن آن‌ها جذب شود و استقبال از آن‌ها بالا رود.
نمونه استراتژی سئو

نمونه استراتژی سئو

در این قسمت، اصلی ترین نمونه استراتژی های سئو به شرح زیر برایتان بیان شده‌است.

  • استراتژی سئو سریع: این نمونه از استراتژی مختص سایت هایی می‌باشد که دارای صفحات محدود هستند و می‌خواهند در سریع ترین زمان، تعداد بازدید کنندگان خود را بالا ببرند.
  • استراتژی سئو سازنده میانگین: استراتژی سازنده میانگین مخصوص سایت‌هایی است که رتبه‌های پایینی در گوگل دارند و می‌خواهند از این طریق به رتبه اول گوگل برسند.
  • استراتژی های سئو بزرگ: این نمونه از استراتژی برای سایت‌هایی است که رقبای بسیاری دارند و می‌خواهند با به کارگیری این روش از رقبا سبقت بگیرند.
  • استراتژی سئو سایت های فروشگاهی: این نمونه از استراتژی برای وب سایت‌ های فروشگاه‌های اینترنتی اجرا می‌شود که موجب گسترش آن‌ها می گردد.
  • استراتژی سئو چند زبانه: طراحی راهبرد سئو چند زبانه برای سایت‌ها باعث می‌شود که رتبه خوبی در گوگل به دست آورند. سایت هایی که استراتژی سئو چند زبانه دارند دارای رقیب کمتری هستند و به بهترین شکل می‌توانند جذب کاربر نمایند.
  • استراتژی سئو سایت بین ‌المللی: این نمونه استراتژی برای سایت‌هایی طراحی می‌شود که به طور بین ‌الملل قصد فعالیت دارند و می‌خواهند از این طریق بازدید کنندگان سایت خود را در تمام مناطق افزایش دهند.
  • استراتژی سئو بهره گیری از واژه‌های کلیدی: استفاده از این نوع استراتژی برای سئو سایت می‌تواند باعث کسب موفقیت در سریع ترین زمان ممکن شود و مشتریان زیادی جذب نماید.

انواع استراتژی سئو

استراتژی در سئو، انجام فرایندی است که می تواند موجب افزایش بازدید کنندگان سایت گردد و به این شکل فروش را بالا ببرد. با توجه به میزان رقابت‌های زیادی که در بازاریابی اینترنتی وجود دارد، استفاده از راهبرد های سئو مختلف می‌تواند باعث افزایش فروش گردد.

با انواع استراتژی سئو آشنا شوید و با استناد بر آن ها به بهبود سایت خود کمک فراوانی کنید.

  1. بالا بردن‌کیفیت محتوای سایت
  2. ایجاد محتوای مخصوص
  3. آپدیت مداوم سایت
  4. اشتراک گذاشتن محتواها در پیامرسان های متعدد
  5. استفاده از واژه های کلیدی برای طراحی سایت
  6. ارزیابی تگ ها در طراحی وب سایت
  7. ساخت لینک های کارآمد

مراحل تدوین استراتژی سئو

استراتژی سئو داخلی

به انجام تمام کارها در داخل خود سایت برای بهینه سازی وب سایت و نمایش بهتر آن در موتورهای جست و جو، استراتژی سئوی داخلی یا on page seo گفته‌‌می‌شود.

با طراحی استراتژی سئو داخلی و مدنظر داشتن‌ نکات زیر می توانید بهینه سازی سایت خود را به شکل بهتری انجام دهید:

1. جلسه با کارفرما و آشنایی با حوزه فعالیت

2. بررسی حوزه وب سایت رقبا و ساختار

3. تدوین ساختار محتوایی سایت

4. تدوین استراتژی کلمات کلیدی

5. تدوین استراتژی محتوایی

استراتژی سئو خارجی

سئو خارجی یا به عبارت دیگر off page seo به انجام تمام فعالیت‌ها جهت بهبود وب سایت در خارج از سایت گفته‌می‌شود. استفاده از سئوی خارجی شکل اصولی می تواند بازدید سایت را افزایش دهد و باعث جذب مشتری گردد. معیار های مختلفی وجود دارد که اگر در راهبرد سئو خارجی انجام شود به وب سایت کمک می کند رتبه بهتری در گوگل بگیرد.

استراتژی سئو خارجی (پلن 1)

استراتژی خارجی پلن 1 زمانی اجرا خواهد شد که استراتژی سئو داخلی وب سایت شما توسط ما انجام شده باشد و شامل مراحل زیر است:

1. بررسی بک لینک رقبا

2. تعیین بودجه 

3. تدوین استراتژی محتوایی متناسب با برند

4. تقویم رپورتاژی و لینکسازی خارجی

استراتژی سئو خارجی (پلن 2)

استراتژی پلن 2 برای زمانی است که تدوین استراتژی سئو داخلی وب سایت توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ فرامهام انجام نشده باشد. استراتژی سئو خارجی پلن 2 شامل تمامی موارد پل 1 می باشد اما در ابتدا، 2 مرحله زیر مورد بررسی خواهند گرفت:

1. جلسه با کارفرما جهت آشنایی با حوزه فعالیت 

2. بررسی ساختار سایت

همه چیز در مورد تدوین استراتژی سئو

چرا استراتژی سئو مهم است؟

  • افزایش رتبه در موتورهای جستجو

تدوین استراتژی سئو به شما کمک می‌کند تا رتبه وبسایت یا صفحات شما در نتایج جستجوی موتورهای جستجو را بالا ببرید. با بالا بردن رتبه خود و دیده شدن و شناخته شدندر بین کاربران، مخاطبان زیادی خواهید داشت.

  • جذب ترافیک هدفمند

با تدوین استراتژی کلمات کلیدی می‌توانید ترافیک هدفمندی را به وبسایت یا صفحات خود جذب کنید. با جذب ترافیک هدفمند، احتمال تبدیل مخاطبان به مشتریان و کاربران وفادار بیشتر می‌شود.

  • افزایش اعتبار و اعتماد

هرگاه وبسایت یا صفحات شما در نتایج جستجو بالا باشند، به کاربران پیامی انتقال می‌دهید که شما یک کسب و کار معتبر و قابل اعتماد هستید. اعتماد کاربران به کسب و کار شما می‌تواند تأثیر قابل توجهی در تبدیل آنها به مشتریان و حفظ رابطه آنها با وبسایت شما داشته باشد.

  • بهبود تجربه کاربری

استراتژی سئو شامل بهبود ساختار وبسایت، زمان بارگیری سریع، دسترسی آسان و تجربه کاربری بهتر است. این امور می‌توانند بهبود تجربه کاربری را برای کاربران فراهم کنند.

  • رقابت با رقبا

تدوین استراتژی سئو به شما کمک می‌کند تا در رقابت با رقبای خود در موتورهای جستجو برتری پیدا کنید. با بهینه‌سازی مناسب، می‌توانید از رقبا جلوتر بوده و در حوزه فعالیت خود بهترین عملکرد را داشته باشید.

موارد اجرایی در استراتژی سئو شامل چه مواردی است؟

کمی بالاتر در مورد مراحل تدوین استراتژی سئو (SEO) صحبت کردیم. مراحل اجرایی شامل بخش هایی است که باید به صورت عمل توسط متخصصین سئو صورت بگیرد و مستلزم زمان، دقت در اجرا و تجربه است. اگر قصد دارید کمی بیشتر در مورد مراحل تدوین استراتژی سئو بدانید، همراه آژانس دیجیتال مارکتینگ فرامهام باشید. 

موارد اجرایی در تدوین استراتژی سئو داخلی

به طور کلی زمانی که شما قصد دارید طراحی استراتژی سئو وب سایت خود را به شرکتی واگذار کنید، باید مراحل زیر روی وبسایت اجرا شود:

ساخت لینک های داخلی: لینک سازی داخلی با متصل کردن صفحات وب سایت به یکدیگر این امکان را برای کاربران می‌دهد که درک بهتری از محتواها داشته‌باشند و با یک کلیک به قسمت ‌های مختلف دسترسی پیدا کنند.

راه اندازی وبلاگ: یکی از شیوه‌ هایی که در طراحی استراتژی سئو استفاده می‌شود، وبلاگ نویسی می ‌باشد که اگر به طور اصولی انجام گردد می‌توان کاربران را جذب نمود و اعتبار سایت را بالا برد.

نظم در انتشار محتوا: هنگامی که قصد نشر محتوا های خود را دارید سعی کنید که آن‌ها را در زمان مشخصی در اختیار کاربران قرار دهید و عملکرد خود را از این طریق بهبود بخشید.

بهینه سازی حجم تصاویر و ویدیو: تصاویر و فیلم‌ها فهمیدن موضوع محتوا را برای کاربران راحت‌تر می‌کنند پس باید قبل از بارگزاری، حجم آن‌ها را کاهش دهیم تا کاربر بتواند با سرعت بالا به آن دسترسی پیدا کند.

رفع ارورهای مربوط به سایت: یکی از مهم‌ترین مراحل راهبرد سئو، رفع ارورهای سرچ کنسول است که اگر به درستی انجام نشود سایت به کاربران نمایش داده‌نمی‌شود.

ایجاد صفحات اختصاصی (لندینگ پیج): پس از فهرست کردن کلمات کلیدی طولانی لازم است برای هر کدام از آن‌ ها محتوا ‌های متنی یا تصویری ایجاد کنید. برای هر یک از موضوعات صفحه اختصاصی در نظر بگیرید و به این طریق، شکلی منظم به آن ها دهید.

  • بهینه کردن آدرس URL تمام صفحات سایت
  • تحقیق و پژوهش راجع به کلمات کلیدی
  • بهینه کردن عنوان سئو
  • اجرای درست زیر عنوان ها
  • استفاده از محتوای چند رسانه ای
  • رعایت چگالی واژه های کلیدی
  • بهبود بخشیدن به انکر تکست ها
  • تولید محتوای باکیفیت
  • افزایش سرعت سایت

مراحل اجرایی در تدوین استراتژی سئو خارجی

  • لینک سازی
  • برند سازی
  • بازاریابی محتوا
  • کمپین های اینترنتی
  • پست مهمان

اجرای استراتژی سئو توسط فرامهام

ضرورت داشتن‌ استراتژی سئو  برای سایت بر هیچ‌کس پوشیده نیست و طراحی استراتژی سئو برای هر وب سایتی اهمیت بسیار زیادی دارد. انجام تمام مراحل ذکر شده‌‌استراتژی سئو، افزایش بازدید کنندگان و بالا رفتن رتبه سایت در گوگل را به همراه دارد و سبب موفقیت کسب و کارها و رسیدن‌صاحبان مشاغل به سود بسیار فراوان می شود.

جهت تدوین استراتژی سئو با بهترین شرکت سئو مشهد همکاری کنید.