سئو داخلی + تکنیک و ابزارهای آن

سئو داخلی چیست

وقتی چیزی را در گوگل جستجو می‌کنید، با نتایج زیادی روبرو خواهید شد. گوگل صفحات وب مختلف را در نتایج موتورهای جستجو (SERPs) رتبه‌بندی می‌کند و مسلما شما بیشتر ترجیح می‌دهید روی لینک‌های رتبه برتر کلیک کنید؛ اما آیا می‌دانید چرا برخی از وب‌سایت‌ها در بالای SERPs ظاهر می‌شوند؟ دلیلش سئوی داخلی است که می‌تواند رتبه شما را بهبود ببخشد و کاری کند کاربران بسیاری جذب وب‌سایت شما شوند. این یکی از حیاتی‌ترین مولفه ها برای بهبود دید آنلاین است. به دلیل اهمیت این موضوع، بیایید عمیق‌تر به معنای سئو داخلی سایت، تکنیک‌ها و نکات مهم برای بهبود رتبه‌بندی وب‌سایت بپردازیم. با ما همراه شوید.

سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی
سئو داخلی

سئو داخلی یا on-page seo به فرآیند بهینه‌سازی صفحات وب و محتوای وب‌سایت برای بهبود رتبه‌بندی اشاره دارد. این فرآیند شامل بهینه‌سازی لینک‌ها، محتوا، برچسب‌ها و صفحات وب می‌شود تا هنگام جستجوهای مرتبط با کلمه کلیدی هدف، وب‌سایت در SERPs در رتبه بالاتری قرار بگیرد.

این نوع سئو، شانس دیده شدن آنلاین برند را بهبود می‌بخشد و منجر به ترافیک ارگانیک بیشتری می‌شود. به طور خلاصه، سئوی on-page یک وب‌سایت را بهینه می‌کند تا موتورهای جستجو بتوانند آن را بیشتر درک کرده و به آن اعتماد کنند و درنهایت اجازه دهند در SERPs رتبه بالاتری داشته باشد.

چرا سئو داخلی اهمیت دارد؟

اکنون که با تعریف سئو داخلی آشنا شدیم، وقتش رسیده بفهمیم چرا مهم است. فاکتورهای سئو on-page مانند URL ها، متا تگ‌ها، کلمات کلیدی، تایتل ها و غیره، همه چیز را به موتورهای جستجو در مورد وب‌سایت شما میگویند. گوگل و دیگر موتورهای جستجو با استفاده از این فاکتورها می‌توانند بفهمند آیا وب‌سایت شما با هدف جستجوی کاربر مطابقت دارد و آیا ارزشی برای بازدیدکنندگان و مشتریانش فراهم می‌کند یا خیر. اگر این‌طور باشد، موتورهای جستجو آن وب‌سایت را در مغرض دید کاربران قرار می‌دهند تا بتوانند به پاسخ سؤال‌هایشان برسند.

داشتن یک وب‌سایت جذاب کافی نیست. برای همگام شدن با الگوریتم گوگل که دائما در حال تغییر است، باید روی فاکتورهای مختلف سئو داخلی کار کنید. از آنجایی که موتورهای جستجو هنگام رتبه‌بندی صفحات وب، تجربه کاربر را در اولویت قرار می‌دهند، باید وب‌سایت خود را به طور مداوم برای رتبه‌بندی بالاتر و جذب ترافیک ارگانیک بهینه کنید.

علاوه بر این، شما باید محتوای ارزشمند و مفیدی را برای مطابقت با هدف کاربر و به دست آوردن اعتبار ایجاد کنید. به همین دلیل باید از سئو on-page کمک بگیرید تا وب‌سایتتان برای کاربران و موتورهای جستجو بهینه شود و مرتبط بودن و مفید بودن محتواهایتان را برای رتبه‌بندی بهتر موتورهای جستجو نشان دهید.

بهینه‌سازی سئوی on-page شامل تغییرات و به‌روزرسانی‌هایی است که ما در عناصر مختلف وب‌سایت اعمال می‌کنیم که برای بازدیدکنندگان قابل مشاهده است. صاحبان وب‌سایت کنترل کاملی بر هر جنبه از سئو داخلی دارند؛ بنابراین، آن‌ها باید این کار را به درستی انجام دهند.

در اینجا چند دلیل کلیدی برای اهمیت سئو داخلی مطرح شده است:

  • وقتی کلمات کلیدی مرتبط را در تایتل ها، هدینگ ها، متا تگ‌ها و توضیحات متا قرار می‌دهیم، تضمین می‌کنیم که محتوای ما با عبارت‌های جستجو مطابقت دارد، بنابراین مخاطبان هدف از وب‌سایت بازدید می‌کنند.
  • سئوی on-page شانس کسب رتبه بالاتر در SERP ها را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود وب‌سایت بیشتر دیده شود.
  • گوگل و دیگر موتورهای جستجو در هنگام رتبه‌بندی صفحات، وب‌سایت‌های سازگار با موبایل را در اولویت قرار می‌دهند. سئو on-page، یک وب‌سایت را با دستگاه‌های تلفن همراه سازگار می‌کند که این امر تجربه کاربر را افزایش می‌دهد و بر رتبه‌بندی بهتر تأثیر می‌گذارد.
  • استفاده درست از فاکتورهای سئوی داخلی به کسب‌وکار شما مزیت رقابتی می‌بخشد و آن را به یک برند قابل اعتماد تبدیل می‌کند.

مهم‌ترین فاکتورهای سئو داخلی

فاکتورهای سئو داخلی
فاکتورهای سئو داخلی

استراتژی‌های سئو داخلی شامل فاکتورهای مختلفی است که در سه دسته محتوا،HTML و معماری وب جای می‌گیرند. در ادامه به برخی از مهم‌ترین این فاکتورهایی که در مشاوره سئو در مشهد قرار دارد اشاره خواهیم کرد:

 1-محتوا (Content)

سئوی محتوا شامل تحقیق کلمات کلیدی و نحوه گنجاندن کلمات کلیدی مرتبط در محتوا به منظور دریافت بهترین نتایج است. برای دریافت بهترین نتایج از طریق محتوا باید به موارد زیر توجه شود:

  • تحقیق کلمات کلیدی (Keyword Research)
  • محتوای بصری (Visual Content)
  • سئو محتوا نویسی (SEO Content Writing)

2-HTML

فاکتورهای HTML بخشی از کد منبع هستند که می‌توانید آن‌ها را در مرورگر مشاهده کنید و شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تایتل ها (Titles)
  • هدینگ ها (Headers)
  • متا دیسکریپشن (Meta Description)
  • متن جایگزین تصویر (Image Alt Text)

3-معماری سایت (Site Architecture)

معماری یک وب‌سایت شامل تمام فاکتورهایی است که برای ایجاد یک وب‌سایت و صفحات وب با هم ترکیب شده‌اند. ساختار یک سایت به کاربران و موتورهای جستجو این امکان را می‌دهد که به راحتی صفحات و محتوا را بخزند. در ادامه فاکتورهای معماری سایت آورده شده است:

  • ساختار URL(URL Structure)
  • سرعت بارگذاری سایت (Site Loading Speed)
  • طراحی ریسپانسیو (Responsive Design)
  • لینک سازی داخلی (Internal Linking)

ابزارها و منابع مفید برای سئو داخلی

به کمک ابزارهای سئو on-page می‌توانید به طور دقیق عوامل داخلی وب‌سایتتان را بررسی کرده و تغییرات لازم را اعمال کنید. این ابزارها به شما کمک خواهند کرد تا شانس بالایی را در جذب ترافیک هدفمند و رشد آنلاینتان داشته باشد. 3 مورد از بهترین ابزارهای مفید برای سئو داخلی سایت شامل موارد زیر می‌شوند:

1-SEMrush

اگر به دنبال ابزاری عالی و همه‌کاره برای سئوی داخلی سایت خود می‌گردید که به اندازه کافی انعطاف‌پذیر باشد و تمامی پارامترهای اصلی را پوشش دهد، SEMrush بهترین انتخاب خواهد بود. این پلتفرم سئوی یکپارچه به دلیل داشتن مجموعه نرم‌افزاری فوق‌العاده قوی، مورد علاقه بسیاری از وب مسترها و بازاریابان دیجیتال است. درمجموع، می‌توانید بین بیش از 50 ابزار هوشمند مبتنی بر داده برای سئوی داخلی و خارجی همراه با تبلیغات PPC، مدیریت رسانه‌های اجتماعی و تحقیقات بازار جابجا شوید.

ابزارهای سئوی on-page به شما در تحقیقات کلمات کلیدی، ممیزی سایت، تجزیه‌وتحلیل دامنه، بهینه‌سازی محتوا و تجزیه‌وتحلیل لاگ فایل کمک می‌کنند. به‌عنوان‌مثال، با استفاده از SEMrush شما باید بتوانید ایده‌های عالی برای کلمات کلیدی و محتوایی ایجاد کنید، سایت خود را برای بیش از 130 خطای فنی اسکن کنید، مسائل مهم سئو را علامت‌گذاری و همچنین نکات کاربردی برای بهبود سلامت سئو خود را دریافت کنید.

ویژگی‌های سئوی داخلی SEMrush:

  • تجزیه‌وتحلیل کلمات کلیدی
  • ممیزی سایت
  • ردیابی موقعیت
  • تجزیه‌وتحلیل لاگ فایل
  • تمپلت محتوای سئو
  • ممیزی محتوا
  • دستیار نوشتن محتوا
  • تجزیه‌وتحلیل تجربه کاربر

2- Google Search Console

در زیرمجموعه ابزارهای رایگان سئو داخلی، هیچ‌چیز بهتر از سرچ کنسول نیست. گوگل اساسا آن را ساخته تا به عنوان پل ارتباطی بین وب مسترها و موتور جستجو عمل کند. سرچ کنسول اساسی‌ترین بینش سئو را از دیدگاه گوگل ارائه می‌دهد.

این ابزار نشان می‌دهد که موتور جستجو چگونه صفحات وب شما را ایندکس کرده است، عملکرد شما در SERP ها چگونه بوده است و همچنین هرگونه مشکل فنی سئو که ممکن است شما را عقب نگه دارد.

ویژگی‌های سئوی داخلی سرچ کنسول:

  • ثبت سایت مپ
  • شناسایی خطاها و صفحات ایندکس نشده
  • بررسی اینکه محتوا بر اساس کدام کلمات کلیدی رتبه گرفته است
  • بررسی اینکه صفحات در کدام موقعیت نتایج جستجو قرار دارند
  • بررسی اینکه کاربران چطور در صفحه نتایج جستجو با سایت شما تعامل می‌کنند.

3- GTmetrix

ابزار GTmetrix
ابزار GTmetrix

با توجه به اینکه سرعت بارگذاری صفحه یک عامل مهم رتبه‌بندی جستجو است، می‌توانید از ابزاری با آمار عملکرد دقیق استفاده کنید. بهترین در این دسته GTmetrix است که بر اساس سرویس تجزیه‌وتحلیل عملکرد خود گوگل، Google Lighthouse ساخته شده است.

در ابتدا، GTmetrix ممکن است به عنوان یک ابزار معمولی تست سرعت صفحه ظاهر شود؛ اما هنگامی‌که کار با آن را ادامه دهید، متوجه خواهید شد که بسیار عمیق‌تر از آن است. حتی معیارهای تجربه کاربر، به‌علاوه نشانگرهای بهینه‌سازی عملکرد را نیز ارائه می‌دهد. کاربران با خرید نسخه پولی می‌توانند از بین 82 سرور آزمایشی در 22 مکان انتخاب کنند که هر کدام شبیه‌سازی‌های موبایل و رایانه شخصی را ارائه می‌دهند (گزینه‌های تست رایگان کمی محدودتر هستند).

ویژگی‌های سئوی داخلی GTmetrix:

  • ارزیابی صفحه شما در دستگاه‌های تلفن همراه و رایانه شخصی.
  • تست سایت از 82 سرور در 22 مکان مختلف.
  • تنظیم هشدارها برای اطلاع در صورت عملکرد ضعیف صفحه شما.
  • پیگیری عملکرد صفحه با نظارت برنامه ریزی شده.
  • بررسی سرعت بارگذاری صفحه

نکات مهم سئو داخلی برای متخصصان محتوا

سئوی on-page همه چیز در مورد محتوا، کیفیت و ارتباط آن است. متخصصان محتوا می‌دانند که کلید محتوای موفق، ایجاد صفحاتی است که به سؤالات جستجوگران پاسخ بدهد. در ادامه چندین توصیه و نکته در خصوص ارتقای جایگاه وب‌سایت و صفحات شما به کمک سئوی داخلی آورده شده است:

  • مشخص کنید که مخاطبان هدف شما چگونه محتوایتان را جستجو می‌کنند. با انجام تحقیق در مورد کلمات کلیدی شروع کرده و کلمات کلیدی مرتبط را که به موضوعات و اهداف مشابه اشاره دارند گروه‌بندی کنید. این گروه‌ها صفحات شما را تعیین می‌کنند. برای هر کلمه کلیدی صفحات جداگانه در نظر نگیرید. برای کلمات کلیدی یا گروهی از کلمات کلیدی خود نگاهی به SERP بیندازید تا تعیین کنید محتوای شما باید چه نوع و فرمتی داشته باشد.
  • از تاکتیک‌های کم‌ارزش استفاده نکنید. محتوای شما باید به سؤالات کاربران پاسخ دهد، آن‌ها را از طریق وب‌سایت شما راهنمایی کرده و به آن‌ها در درک هدف وب‌سایت شما کمک کند. توصیه می‌کنیم تمام تمرکز شما این باشد که برای کاربران محتوا بنویسید نه برای موتورهای جستجو. تاکتیک‌های کم‌ارزشی که توصیه می‌کنیم از آن‌ها اجتناب کنید عبارت‌اند از: محتوای تکراری، کلاکینگ یا پنهان‌کاری و محتوای ضعیف.
  • از استنادات NAP برای سئوی محلی استفاده کنید. نام، آدرس و شماره تلفن را به طور دقیق و پیوسته در سراسر محتوای وب‌سایت خود نمایش دهید. این اطلاعات معمولا در فوتر یا سربرگ یک وب‌سایت و در صفحه تماس با ما قرار می‌گیرند.
  • تصاویر خود را برای عملکرد بهتر صفحه بهینه کنید. توصیه ما این است آن‌ها را با استفاده از ابزارهای آنلاین مانند Optimzilla یا TinyPNG فشرده کنید.
  • سرعت صفحه خود را بهینه کنید. سرعت صفحه یک عامل مهم رتبه‌بندی برای دسکتاپ و به‌خصوص برای موبایل است.

تفاوت سئو خارجی و سئو تکنیکال با سئو داخلی چیست؟

تفاوت سئو خارجی و سئو تکنیکال با سئو داخلی
تفاوت سئو خارجی و سئو تکنیکال با سئو داخلی

در حوزه بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)، سه ستون متمایز نقش مهمی در افزایش دید و عملکرد جستجوی ارگانیک وب‌سایت شما دارند: سئوی داخلی، سئوی خارجی و سئوی تکنیکال. هر یک از این مؤلفه‌ها به طور متفاوتی در رتبه‌بندی وب‌سایت شما در موتور جستجو نقش دارند. در ادامه به طور خلاصه مهم‌ترین تفاوت‌های این سه استراتژی را بررسی خواهیم کرد:

  • سئو داخلی: بر محتوای سایت و چگونگی بهینه‌سازی آن برای کلمات کلیدی مرتبط و ایجاد تجربه کاربری خوب برای بازدیدکنندگان تمرکز دارد.
  • سئو خارجی: بر لینک‌های ورودی طبیعی، معتبر و مرتبط تمرکز دارد که به عنوان یک رأی اعتماد مستقل برای افزایش اعتماد سایت توسط موتورهای جستجو عمل می‌کنند.
  • سئو تکنیکال: روی اینکه چگونه اسپایدرهای موتورهای جستجو می‌توانند وب‌سایت شما را بخزند و ایندکس کنند تمرکز دارد.

تکنیک‌های سئو داخلی که باید بلد باشید

در زیر، ما در مورد تکنیک‌های بهینه‌سازی سئو on-page که بازاریابان باید برای دستیابی به اهداف تجاری و بازاریابی مورد نظر استفاده کنند، بحث کرده‌ایم. بیایید ببینیم چگونه از این تکنیک‌ها برای دریافت نتایج بهتر کمک بگیریم:

1-بهینه‌سازی تگ‌های تایتل

عنوان صفحه یا عنوان محتوا بخشی از کد HTML است که نشان می‌دهد موضوع اصلی صفحه شما چیست. این تایتل در تب‌های مرورگر، موتورهای جستجو و پست‌های رسانه‌های اجتماعی نمایش داده می‌شود. تایتل نقش مهمی در تصمیم‌گیری اینکه آیا کاربر روی صفحه شما کلیک خواهد کرد یا خیر، بازی می‌کند.

در ادامه چند فاکتور مطرح شده که باید هنگام ایجاد تگ تایتل برای محتوا یا صفحه وب خود در سئو داخلی در نظر بگیرید:

  • مختصر بنویسید: تایتل شما باید بین 50 تا 60 کاراکتر داشته باشد تا گوگل هنگام نمایش آن در نتایج جستجو، بخش‌هایی از آن را قطع نکند.
  • از کلمات کلیدی استفاده کنید: تایتل شما باید شامل کلمات کلیدی مرتبط باشد تا کاربران و گوگل بدانند صفحه شما در مورد چیست. در استفاده از کلمات کلیدی زیاده‌روی نکنید و آن‌ها را به طور طبیعی در تایتل به کار ببرید.
  • توصیفی بنویسید: عنوانی توصیفی بنویسید که محتوا یا هدف صفحه را به طور دقیق توصیف کند.
  • منحصربه‌فرد باشید: به جای کپی کردن عنوان دیگری، یک عنوان منحصربه‌فرد برای هر صفحه‌ایجاد کنید تا هدف واضح آن را به گوگل نشان دهید.

2-ایجاد URL های غنی از کلمات کلیدی

یکی از فاکتورهای مهم سئو داخلی URL است که باید ساده و مختصر باشد. گوگل توصیه می‌کند از URL مرتبط با محتوا استفاده کنید تا کاربران بهتر بفهمند صفحه در مورد چیست. با ایجاد یک آدرس پیچیده، محتوا را مرموز یا ترسناک جلوه ندهید.

علاوه بر این، URL ها نباید حاوی جملات کامل، اعداد تصادفی یا تاریخ انتشار باشند. از URL های تولید شده به صورت خودکار استفاده نکنید، زیرا می‌توانند به طور پیش‌فرض حاوی موارد گفته شده در بالا باشند. قبل از انتشار URL حتما آن را ویرایش کنید. همچنین، از کلمات کلیدی در URL استفاده کنید تا آدرس صفحه شما با موضوع محتوا مطابقت داشته باشد.

برخی از مهم‌ترین نکاتی که هنگام ایجاد url باید به خاطر بسپارید شامل موارد زیر می‌شوند:

  • تنها از یک یا دو کلمه کلیدی استفاده کنید.
  • از به کار بردن کلمات غیرضروری خودداری کنید.
  • در صورت امکان از HTTPs استفاده کنید زیرا یکی از فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل است.

3-نوشتن متا دیسکریپشن جذاب

متا دیسکریپشن جذاب
متا دیسکریپشن جذاب

متا دیسکریپشن یا توضیحات متا یکی از فاکتورهای HTML در یک وب‌سایت بوده و مانند خلاصه‌ای از صفحه است که به کاربران و موتورهای جستجو توضیح می‌دهد که چه چیزی را می‌توانند پیدا کنند. یک دیسکریپشن قانع‌کننده و دقیق که محتوای صفحه را خلاصه می‌کند، می‌تواند کاربران را تشویق به کلیک بر روی لینک کند.

شما می‌توانید توضیحات متا را در زیر عنوان صفحه در SERP ها مشاهده کنید و این قدرت را دارد که بر اقدامات کاربران تأثیر بگذارد. بااین‌حال، متا دیسکریپشن نقش زیادی را در رتبه‌بندی موتور جستجو ایفا نمی‌کند؛ اما یک توضیحات منحصربه‌فرد و جذاب می‌تواند باعث شود کاربران از صفحه شما بازدید کنند که این امر می‌تواند ترافیک وب را افزایش دهد. اگر توضیحات متا شما با هدف کاربر مطابقت نداشته باشد، گوگل توضیحات خود را در نتایج SERP ها نشان خواهد داد.

در ادامه چند روش برای ایجاد یک توضیح متا قابل کلیک مطرح شده است:

  • آن را بین 150-160 کاراکتر نگه دارید تا کل توضیحات در نتایج جستجو نمایش داده شود.
  • برای دستگاه‌های موبایل، توضیحات متا باید 120 کاراکتر داشته باشد.
  • کلمات کلیدی هدف را در توضیحات اضافه کنید تا به موتورهای جستجو و کاربران کمک کنید بفهمند صفحه شما در مورد چیست. گوگل کلمات کلیدی مرتبط را که با هدف کاربر و پرس و جوی جستجو همخوانی دارند، پررنگ می‌کند.
  • جملات کامل و جالب را به کار ببرید. همچنین، از صدای فعال استفاده کنید زیرا باعث صرفه‌جویی در فضا و انتقال پیام‌های واضح‌تر می‌شود.
  • از استفاده از حروف عددی خودداری کنید.
  • سعی کنید از عبارات CTA (Call to Action) مانند «بیشتر بدانید» و «به صورت رایگان» استفاده کنید تا توجه کاربران جلب شود.

4-افزودن لینک داخلی

لینک‌های داخلی درواقع هایپرلینک‌هایی هستند که کاربران را به صفحات مختلف در یک وب‌سایت هدایت می‌کنند. آن‌ها به موتورهای جستجو کمک می‌کنند تا روابط بین صفحات مختلف وب‌سایت شما را بفهمند و درک کنند.

در اینجا چند دلیل مطرح شده که چرا لینک داخلی در سئو داخلی مهم است:

  • به خزنده‌های گوگل اجازه می‌دهد صفحات جدید را پیدا کرده و پیمایش کنند.
  • به کاربران در جهت‌یابی وب‌سایت کمک می‌کند.
  • کمک می‌کند موتورهای جستجو ساختار وب‌سایت شما و نحوه ارتباط صفحات مختلف را درک کنند.
  • به گوگل نشان می‌دهد که صفحه پیوند داده شده ارزشمند است.

هنگام افزودن پیوندهای داخلی، چند نکته وجود دارد که باید به خاطر بسپارید:

  • لینک‌های داخلی را به صورت استراتژیک در سراسر محتوا قرار دهید. باید تعداد معقولی لینک در هر صفحه وجود داشته باشد و همه آن‌ها باید مرتبط بوده و تجربه کاربر را افزایش دهند.
  • انکر تکست های مرتبط را که به طور طبیعی در محتوا برای افزودن لینک استفاده می‌شود، پیدا کنید. انکر تکست باید توصیفی و مرتبط با محتوای صفحه‌ای باشد که به آن لینک می‌دهید.

روش‌های تحلیل سئو داخلی سایت

بعد از آشنایی با ابزارها، آماده انجام آنالیز روی صفحه خود خواهید بود! در اینجا روش‌های انجام آن آمده است.

1-انجام تحقیق در مورد کلمات کلیدی

تحقیق در مورد کلمات کلیدی
تحقیق در مورد کلمات کلیدی

از ابزار سئو انتخابی خود برای انجام تحقیقات کلمات کلیدی پیرامون موضوعی که می‌خواهید در مورد آن بنویسید استفاده کنید. از خودتان بپرسید:

  • آیا کلمات کلیدی مرتبط با موضوع شما هستند؟
  • آیا این عبارات به طور مرتب توسط مخاطبان هدف شما جستجو می‌شوند؟
  • آیا می‌توانید به صورت واقع‌بینانه برای این کلمات کلیدی رتبه بیاورید؟

2-تصمیم در مورد کلمه کلیدی اصلی

تحقیق کلمه کلیدی احتمالا لیستی از صدها کلمه کلیدی را در اختیار شما قرار می‌دهد. ابزار سئوی شما ممکن است آن‌ها را برای شما در اولویت قرار دهد، اما انتخاب کلمه کلیدی اصلی به عهده خودتان خواهد بود؛ بنابراین کدام کلمه کلیدی می‌تواند بر همه آن‌ها حکومت کند؟ کلمه کلیدی اصلی شما باید:

  • مرتبط‌ترین کلمه با موضوعتان باشد.
  • رقابت در آن کلمه بسیار کم باشد.
  • قبلا به عنوان کلمه کلیدی اصلی در محتوای دیگرتان استفاده نشده باشد.

3-انتخاب کلمات کلیدی مرتبط

برای ایجاد محتوایی که توجه موتورهای جستجو را به خود جلب کند، باید کلمه کلیدی اصلی خود را با کلمات کلیدی مرتبط کامل کنید. کلمات کلیدی مرتبط به شما کمک می‌کنند تا مخاطبان بیشتری را جذب کنید و می‌توانند برای هدف قرار دادن کمپین‌های PPC نیز استفاده شوند. سه تا پنج کلمه کلیدی مرتبط را انتخاب کنید که:

  • بر اساس کلمه کلیدی هدف شما و جستجوهای مرتبط معنایی باشند.
  • مربوط به هدف جستجوگران شما و مرحله آن‌ها در سفر خریدار باشد.
  • لانگ تیل بوده و از سه یا چند کلمه تشکیل شده باشد.

4-پیدا کردن پاسخ برای سوالات مخاطبان

هدف نهایی بازاریابی محتوا همیشه پاسخ به سوالاتی است که مخاطبان شما می‌پرسند. سؤالات مخاطب یا PAA ها به شما در انجام این کار کمک می‌کنند. PAA ها سوالات مرتبطی هستند که در SERP های گوگل ظاهر می‌شوند. برای این منظور:

  • بخش پرسش و پاسخ یا سوالات متداول را در محتوای خود بگنجانید
  • محتوای خود را به عنوان راهنما بنویسید تا مطمئن شوید برای مخاطبان مفید است.

5-ایجاد پلن محتوا

اکنون که کلیدواژه اصلی خود، کلمات کلیدی مرتبط و پرسش‌های متداول یا PAA را دارید، آماده ایجاد یک برنامه محتوایی هستید که به شما کمک می‌کند SERP‌ها را تسخیر کرده و تبدیل‌ها را افزایش دهید؛ اما محتوایی که ایجاد می‌کنید به عوامل مختلفی بستگی دارد:

  • وقتی جستجوگر شما آن کلمه کلیدی را جستجو می‌کند، در چه مرحله‌ای از سفر خریدار قرار می‌گیرد؟
  • آیا می‌توانید از آن برای ایجاد محتوایی استفاده کنید که شکاف‌های موجود در استراتژی محتوای شما را پر کند؟
  • آیا می‌توانید محتوایی پیرامون این کلمه کلیدی ایجاد کنید که از رقبای خود پیشی بگیرد؟

آنچه در این مقاله پرداختیم

سئو داخلی، کلید تسریع رشد کسب‌وکار و بهبود رتبه‌بندی توسط موتورهای جستجو است. امیدواریم این مطلب به شما در درک مفهوم سئو on-page و یافتن پاسخ برای سوالات رایجتان کمک کرده باشد. با تمرکز بر جنبه‌ها و فاکتورهای مختلف و بهره‌مندی از خدمات سئو فرامهام، می‌توانید جایگاهتان را در SERP ارتقا دهید و در معرض دید قرار بگیرید و به‌این‌ترتیب، اعتبار وب‌سایت خود را در محیط دیجیتال بهبود ببخشید.

منابع:

wscubetech.com

medium.com

wpshout.com

flowmatters.com

به این مقاله ستاره دهید:

اشتراک گذاری در:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *