اگر میخواهید بدون نیاز به دانش کدنویسی، شروع به طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل کنید، پیشنهاد ما به شما این هست که از نرمافزار App Builder استفاده کنید. این نرمافزار بیشتر برای افرادی طراحی شده و مناسب میباشد که در سطح مبتدی طراحی اپلیکیشن هستند و میخواهند بر اساس زبان برچسب گذاری HTML5 و بدون نیاز به کدنویسی پیچیده تری شروع به ساخت اپلیکیشن کنند.
برای سفارش ساخت اپلیکیشن با ما تماس بگیرید (09107254843):
App Builder یک ابزار توسعه آنلاین برای اپلیکیشن های موبایلی است که به کاربر اجازه می دهد فرایند توسعه اپلیکیشن تلفن همراه را دور بزند و برنامه را در مدت کوتاهی توسعه می دهد.این نرمافزار دارای امکانات پر کاربردی برای ساخت اپلیکیشن های موبایلی میباشد.
به طوری کلی App builder نرم افزاری کم حجم جهت ساخت اپلیکیشن بر روی دسکتاپ و موبایل میباشد. نرم افزار App Builder یک محیط توسعه کامل ساده و بصری برای مایکروسافت ویندوز دارد که به کاربر اجازه می دهد با مهارت های اندک برنامه نویسی خود، برنامه های HTML5، WebApps ، WebExtensions و برنامه های Hybrid برای هر دو دستگاه موبایل و دسکتاپ ایجاد کند.
بخش جالب کار با نرم افزار اپلیکیشن ساز App Builder این هست که بازه زمانی ساخت اپلیکیشن را تا حد زیادی کوتاه میکند. به طوری طبیعی روند طراحی و توسعه اپلیکیشن موبایل هفته ها طول میکشد ؛ این روند از ایده و طرح اولیه (wireframing) شروع شده و شامل طراحی رابط کاربری (UI)، طراحی و تست تجربه کاربری (UX) و تست نهایی میشود.
شما نیازی به دانستن برنامه نویسی jаvascript برای ایجاد برنامه های کاربردی با نرم افزار App Builder ندارید زیرا اسکریپت های آماده در نرم افزار موجود است و شما به سادگی می توانید در قسمتی از برنامه خود که میخواهید قرار دهید. App Builder شامل 36 تم مختلف میباشد که شما با توجه به سلیقه خود میتوانید د ساخت اپ مورد نظر خود از آنها استفاده کنید. وجود بیش از 137 برنامه آماده و همچنین امکان استفاده از پلاگین jаvascript App Builder و پلاگین Apache Cordova از دیگر قابلیت های نرم افزار App Builder میباشد.
در این مقاله قصد داریم جوانب مثبت و منفی App Builder را مورد بررسی قرار دهیم ، تا انتها با ما همراه باشید.
1.کاربر بسیار راحت میتواند به نرم افزار دسترسی و آنرا به صورت رایگاه از وبسایت دانلود کند.
2. هر شخصی بدون داشتن مهارت و دانش جامع در برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایلی میتواند ؛ اپ مورد نظر خودرا بسازد.
3. از دیگر مزایای استفاده از App Builder ، مقرون به صرفه و رایگان بودن آن است و در صورت استفاده از امکانات دیگر برنامه برای توسعه بیشتر اپلیکیشن میتوانید با پرداخت چند دلار امکانات مورد نظرتان را برای خود فعال کنید.
4. در دسترس بودن نرم افزار برای سیستم عامل ویندوز نسخه دسکتاپ و سیستم عامل رایج گوشی های موبایل مانند آندروید، iOS از ویژگی های دیگر این برنامه است.
5. شما میتوانید با App Builder اپلیکیشن مورد نظر خود را در مدل های مختلف گوش های همراه تست کنید ، در واقع یکی از امکانات ویژه این برنامه این هست که به شما اجازه میدهد رنگ و گرافیک و رابط کاربری اپ طراحی شده را در مدل های مختلف گوشی همراه تست کنید.
6. با استفاده از App Builder تنها میتوان اپلیکیشن های ساده را طراحی کرد ، اگر قصد ساخت و طراحی اپلیکیشن با امکانات ویژه و کیفیت کاری بالا دارید ، مثلا در کنار فروشگاه اینترنتی خود میخواهید اپلیکیشن فروشگاهی هم داشته باشید؛ در این حالت App Builder مناسب کار شما نیست.
7. ویژگی های جدید و ابتکاری را نمیتوان با این نرم افزار در ساخت اپلیکیشن پیاده سازی کرد ؛ زیرا یک سری اسکریپ های مشخص و محدودی برای توسعه اپلیکیشن در این برنامه تعبیه شده است که فقط با همان ها میتوان کار کرد.
8. از معایب دیگر کار با App Builder این هست که ممکن است اپ ساخته شده شما ، شبیه اپلیکیشن های ساخته شده دیگر افراد باشد ، زیرا طراحی منحصر به فردی را نمیتوان داشت و صرفا از چند قالب مشترک برای برنامه ها استفاده میشود و این مسئله بر روی حس و تجربه کاربر اثر خوبی ندارد.
در نهایت به این نتیجه میرسیم که در صورتی که تمایل به ساخت اپلیکیشن ساده با امکانات محدود دارید و دانش برنامه نویسی لازم برای ساخت اپ را ندارید ؛ استفاده از این نرم افزار به شدت کاربردی و مفید است. با این حال، بسیاری از توسعه دهندگان و طراحان اپلیکیشن های موبایل و کارشناسان بازاریابی توصیه نمی کنند که از برنامه App Builder برای ساخت اپ استفاده شود. از آنجا که هیچگونه امکانات خاصی برای توسعه دادن اپلیکیشن از طریق App Builder وجود ندارد. شما به سختی می توانید متن، تصاویر، لوگو و پست های وبلاگ مبتنی بر RSS را در برنامه نمایش دهید.
در واقع، هر کس می تواند یک یا چند اپلیکیشن مناسب با علایق شخصی و یا موضوع کسب و کار خود داشته باشد. برای کسب و کار هایی مثل رستوران ها ، آژانس های گردشگری ، صنایع کوچک و بزرگ ، کافی شاپ ها ، نمایندگی خودرو و خیلی از مشاغل دیگر، استفاده از اپلیکیشن اختصاصی یک مزیت محسوب میشود و مشتری و کاربر زیادی را به خود جلب میکند.
با استفاده از اپلیکیشن اختصاصی به راحتی میتوان با مشتریان ارتباط گرفت و نحوه عملکرد کسب و کار را بهبود بخشید . حفظ ارتباط با مشتری از طریق اپلیکیشن باعث میشود مشتریان به شما وفادار شوند و برای نیاز و خدمات خود حتما از کسب و کار شما استفاده کنند ، که این یک مزیت بسیار سودده در بازار رقابتی کسب و کار ها به شمار میرود.
مهمترین مرحله در ساخت اپلیکیشن بررسی و شناسایی نیاز روز کاربران می باشد شما در این مرحله باید به بررسی و تحقیق در بازار بپردازید و اگر دارای کسب وکار فیزیکی هستید با طرح پرسشنامه های در بین مشتریان وفادارخود نظر و سلایق آنها را جویا شوید . با این کار شما با دیدی باز وارد مسیری می شوید که تا انتهای مسیر برایتان روشن و واضح می باشد.
بعد از اینکه به شناخت مناسبی از بازار اپلیکیشن ها رسیدید در این مرحله شما ایده کلی اپلیکیشنی که در ذهن دارید را بر روی کاغذ میاورید و سپس به بررسی تمام زوایای آن میپردازید.
بعد از اینکه تصمیم خود را برای ساخت اپلیکیشن مورد نظرتان گرفتید سه راه پیش رو دارید :
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره در زمینه ساخت اپ موبایل می توانید همین حالا با کارشناسان فرامهام ارتباط برقرار کنید. کارشناسان ما با کمال میل پاسخگوی سوال های شما خواهند بود.
شماره تماس تلفنی: 09107254843
قبل از انتشار نسخه اصلی ابتدا یک نسخه آزمایشی از نمای اپلیکیشن را ببینید و از شرکت مورد نظرتان دریافت کنید ، تا بتواند بازخورد افراد در خصوص ظاهر اپلیکیشن را مورد بررسی قرار دهید و در صورت وجود مشکل آن را برطرف نمایید.
همان طور که مشخص است گوشی های موبایل دارای پلتفرم ها و سیستم عامل های مختلفی می باشند یکی از این دو پلتفرم ها معروف و شناخته شده اندروید و iOS می باشد.که دقیقا 96.8 درصد کاربران از این دو پلتفرم سرویس می گیرند بنابراین با اینکه ساخت اپلیکیشن برای هردو پلتفرم به علت ساختار متفاوتشان وقت گیر می باشد اما سودآور می باشد.
پس از اینکه مراحل ساخت اپلیکیشن به اتمام رسید – چه با App Builder و یا هر نرم افزار دیگری که برای برنامه نویسی موبایل استفاده میشود – باید یک بار به طور دقیق تمامی قسمت ها مورد تست قرار گیرد. اگر برای دو پلتفرم اندروید و iOSطراحی کرده اید یادتان باشد روی هر دو پلتفرم تست کنید .در این میان نسل های iPad و تبلتهای اندرویدی را فراموش نکنید.
اگر اپلیکیشن شما در مرحله تست دچار اشکالاتی حتی جزئی هم بود در رفع مشکلات آن تلاش کنید و تا رفع کامل مشکل از انتشار اپلیکیشن تان خودداری کنید.
قبل از اینکه دست به انتشار اپلیکیشن خود بگذارید می توانید با تبلیغات حس اشتیاق و کنجکاوی کاربران را بر انگیزید برای اینکار می توانید از تبلیغات در نشریات آنلاین و یا مجلات استفاده کنید.ایجاد این دو حس در کاربران اینترنت مطمئناً تأثیر زیادی در جذب تعداد بیشتری کاربر دارد.
رنگ اپلیکیشن شما نشانه حال و هوای اپ شما می باشد باید در انتخاب رنگ بندی تلاش کنید که رنگ بندی متعادلی را استفاده کنید.
آیکون اپلیکیشن اولین چیزی است که کاربر با آن در ارتباط می باشد و در اصل باعث جذب یا دفع کاربران می باشد. آیکون شما باید گویای کار اپلیکیشن تان باشد و دارای رنگ بندی جذاب باشد.
اپلیکیشن شما باید دارای محتوی مناسب و مرتبط با کار اپلیکیشن تان باشد و همچنین باید تمام نکات نوشتاری را با دقت رعایت کنید.
اگر مایل هستید که اپلیکیشن خود را در یک مارکت جهانی منتشر کنید ولی امکان ساخت اکانت توسعه دهندگان برای شما وجود ندارد، می توانید کار انتشار اپلیکیشن خود را به تیم فرامهام بسپارید. تیم فرامهام با در اختیار داشتن اکانت های بین المللی معتبر، به شما این اجازه را می دهد که به راحتی اپلیکیشن خود را در مارکت های جهانی منتشر کنید.
شمار تماس تلفنی: 09107254843