تبلیغات در یوتیوب

تبلیغات در یوتیوب
تبلیغات در یوتیوب

تبلیغات در یوتیوب فرصت‌های زیادی برای گسترش استراتژی‌های بازاریابی آنلاین را فراهم می‌کند. انتظار می‌رود که شرکت ها تا پنج سال آینده بیش از 5.5 میلیارد برای تبلیغات یوتیوب هزینه کنند. اگر علاقه‌مند به رشد کانال خود هستید، بهتر است کمی با تبلیغات در یوتیوب آشنا شوید.

تبلیغات در یوتیوب چیست؟

زمانی که شما به دنبال افزایش آگاهی از برند و رسیدن به کسب و کاری ایده آل از طریق تبلیغات آنلاین هستید، یوتیوب این کار را در اختیار شما قرار می‌دهد. تبلیغات در ویدیوهای یوتیوب این فرصت را برای شما ایجاد می‌کند تا افراد بیشتری برند، خدمات و محصولات شما را بشناسند و به شما جذب شوند. این نوع تبلیغات به شما اجازه می‌دهد تا به مردم بگویید چه چیزی برای ارائه به آن‌ها دارید. کاربرانی که در شبکه اجتماعی یوتیوب فعالیت می‌کنند به بیشتر از 2 میلیارد  نفر می‌رسند و در مجموع آنان میلیاردها ساعت ویدیو تماشا می‌کنند. به همین دلیل به یوتیوب دومین موتور جستجوی بزرگ جهان می‌گویند.

انواع تبلیغات در یوتیوب

زمانی که شما اصول اولیه تبلیغات برای راه اندازی کمپین‌های قدرتمند را بدانید، کسب و کارتان پیشرفت می‌کند و رونق می‌گیرد. شناخت انواع تبلیغات به شما این آگاهی را می‌دهد تا تاثیرگذاری بیشتری در بازار کسب وکار داشته‌باشید.

تبلیغات ویدیویی در زمان پخش (in-stream)

آگهی‌هایی که قبل، پس و در حین ویدیوها پخش و ظاهر می‌شوند را تبلیغات ویدیویی در زمان پخش یا in steam می‌گویند. این آگهی‌ها معمولا 15 تا 30 ثانیه طول می‌کشد. با این حال 15 ثانیه تبلیغات بهینه در نظرگرفته می‌شود. بسیاری از فرمت‌های جدیدی که در ویدیوها طراحی‌شده برای دستیابی به یک تجربه خوب است. برای مثال در تبلیغات ویدیویی، دکمه «پرش از این تبلیغ» برای ردکردن آگهی قرارداده شده‌است. این عمل نگرش مثبت بیشتری نسبت به تبلیغات در ذهن کاربر برجای می‌گذارد. انواع آن شامل:

تبلیغات ویدیویی خطی: این مدل آگهی درست مانند تبلیغات تلویزیونی، محتوای اصلی را قطع می‌کند. این مدل به 3 دسته تقسیم می‌شود که شامل:

  1. تبلیغات قبل از شروع ویدیو
  2. تبلیغات میان ویدیو
  3. تبلیغات انتهای ویدیو

تبلیغات ویدیویی غیرخطی: از این مدل آگهی به عنوان تبلیغات ویدیویی هم‌پوشانی نیز یاد می‌شود. این مدل همزمان با محتوا پخش می‌شود، بنابراین کاربر بدون وقفه آن را تماشا می‌کند. این تبلیغات در یوتیوب بخش کوچکی از تصویر را می‌پوشاند و شامل تصویر ثابت، متن، ویدیو و غیره می‌باشد.

تبلیغات بامپر (bumper ads)

این آگهی معمولا قبل از ویدیوی YouTube پخش و حدود 6 ثانیه به طول می‌انجامد. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این مدل تبلیغ این است که به هیچ وجه نمی‌توان آن را رد کرد. این مدل آگهی به کوتاه بودن‌شان شهرت دارند زیرا آگاهی برند، دسترسی و جذب مشتری را افزایش می‌دهند. در مقابل، فرمت‌های آگهی مانند تبلیغات هم‌پوشانی ویدیویی، قابل ردشدن و غیرقابل ردشدن برای مکان‌های تبلیغاتی طولانی‌تر که عمیق‌تر به ویژگی‌ها و مزایای محصول می‌پردازند، بهتر هستند. تبلیغات بامپر می‌توانند به‌عنوان کمپین‌های مستقل اجرا شوند، اما توصیه می‌شود که آن‌ها را به صورت ترکیبی اجرا کنید.

تبلیغات خارج از استریم ( Outstream ads)

در این مدل تبلیغات در یوتیوب، نیازی به پخش ویدیو نیست. بنابراین از آن‌جایی که آگهی بدون ویدیو صورت می‌پذیرد، بسیاری از افراد برای شناساندن کسب و کار خود از وب‌سایت‌ها استفاده می‌کنند. این آگهی‌ها به صورت خودکار پخش می‌شوند و گزینه‌ای برای گوش‌دادن به صدا وجود دارد. تبلیغات خارج از جریان به شما این امکان را می‌دهد که مخاطبان خود را در مکان‌هایی هدف قرار دهید که ممکن است قبلا نتوانسته‌باشید (با بازاریابی ویدیویی) این کار را انجام دهید.

تبلیغات در صفحه اصلی یوتیوب (Masthead ads)

با استفاده از این تبلیغات شما می‌توانید محصول، خدمات، برند و نام تجاری‌تان را در قالب یک ویدیوی تبلیغاتی به نمایش بگذارید. سرصفحه YouTube یک بیلبورد دیجیتالی است که به مدت 24 ساعت در صفحه اصلی آن قرار می‌گیرد و تقریباً 60 میلیون نفر آن را می‌بینند. آگهی صفحه اصلی می‌تواند چندین ویدیو، CTA و دکمه‌های اشتراک گذاری رسانه‌های اجتماعی باشد. از آنجایی که آگهی مقابل مخاطبان غیرهدف زیادی قرار می‌گیرد، بیشتر توسط شرکت‌هایی که می‌خواهند برند خود را به حداکثر برسانند و بودجه لازم برای انجام آن را دارند، به کارگرفته می‌شود.

تبلیغات غیر ویدیویی (Overlay ads)

تقریباً 5 میلیارد ویدیو هر روز در یوتیوب تماشا می شود و با این تعداد ترافیک، جای تعجب نیست که چرا بازاریابان استراتژی‌های خود را برای گنجاندن تبلیغات گسترش می‌دهند. تبلیغات هم‌پوشانی یوتیوب بنرهای باریک و گسترده‌ای هستند که در قسمت پایینی ویدیوهای YouTube برای تبلیغ کسب و کارها بدون ایجاد مانع، کامل در محتوا ظاهر می‌شوند. آن‌ها می‌توانند شامل متن، تصاویر و رنگ باشند تا بینندگان را ترغیب کنند بدون ایجاد اختلال در پخش ویدیو، کلیک کنند یا رد شوند.

تبلیغات در سرچ یوتیوب

در این مدل تبلیغات، کاربر در صفحه یوتیب جستجو می‌کند ولی قبل از دیدن ویدیو مورد نظر، تبلیغات برایش بالا می‌آید. این مدل تبلیغات در یوتیوب معمولاً یک تصویر کوچک و حداکثر دو خط متن است. زمانی که بیننده با تصویر کوچک ارتباط برقرار می‌کند به صفحه تماشای تبلیغ برده می‌شود.

تبلیغات در سرچ یوتیوب

تبلیغات یوتیوب کجا نمایش داده می‌شود؟

اجرای تبلیغات در یوتیوب، یکی از راه‌های دسترسی به مخاطبان هدف شما است تا آنان بتوانند ویدیوهایی را که برای فیلم‌نویسی، استوری‌بورد، فیلم‌برداری و ویرایش آن‌ها سخت کار کرده‌اید، پیدا کنند. وقتی ویدیوهای خود را در وب سایت جاسازی می‌کنید یا آن‌‌‌‌‌‌‌ها را در رسانه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارید، تازه شروع کار است.

گوگل مالک یوتیوب است. با این حال، تبلیغات در یوتیوب با اجرای کمپین پرداخت به ازای کلیک (PPC) یا کمپین رسانه‌های اجتماعی پولی بسیار متفاوت است. محدودیت های خلاقانه خاص و گزینه‌های زیادی برای این پلتفرم وجود دارد. در سال‌های اخیر، گوگل مجموعه‌ای از تغییرات را ایجاد کرد تا تبلیغات یوتیوب را به یک سرمایه گذاری ارزشمند تبدیل کند.

مزایای تبلیغات در یوتیوب

  • تبلیغات ویدیویی روشی بسیار موثر برای جذب مخاطب و تولید محتوای شماست. ایجاد تبلیغات ویدیویی به یاد ماندنی و موثر فروش کسب و کارتان را افزایش می‌دهد و کاربران را درگیر می‌کند.
  • یوتیوب یک پدیده جهانی با گستره وسیعی است. یوتیوب 2 میلیارد کاربر دارد که هر روز تقریباً 5 میلیارد ویدیو را مشاهده می‌کنند. 50 درصد افراد بیشتر از یوتیوب به جای فیس بوک برای تصمیم‌گیری در مورد خرید استفاده می‌کنند.
  • هدف‌گذاری به ویژه در یوتیوب می‌تواند بسیار موثر باشد. هدف‌گذاری متنی به شما کمک می‌کند تا محتوای متناسب با خودتان را پیدا کنید. هدف‌گذاری جمعیتی افراد را براساس سن و جنسیت تقسیم بندی می‌کند.
  • یکی دیگر از مزایای آگهی در یوتیوب این است که تبلیغات شما به راحتی قابل ردیابی است. اثربخشی تبلیغ را می‌توان با مشاهده معیارها و تجزیه و تحلیل آنان بهبود بخشید.
  • اکثر کسب و کارهای کوچک معتقدند که نمی توانند در یوتیوب تبلیغ کنند. آن‌ها فرض می‌کنند که یک پلت فرم بزرگ با دسترسی بسیار زیاد باید با قیمت گزافی همراه باشد. با این حال، این درست نیست. تبلیغات ویدیویی معمولی YouTube برای هر بازدید بین 10 تا 30 سنت هزینه دارد. حتی برای بینندگانی که بعد از پنج ثانیه اول از تبلیغات شما صرف‌نظر می‌کنند، هزینه‌ای از شما دریافت نمی‌کند.

معیارهای تبلیغات ویدیویی در یوتیوب

سرمایه گذاری در تبلیغات با سهم عادلانه‌ای از خطرات همراه است. شما هرگز نمی‌دانید که آیا آگهی شما صرفاً هزینه بردارند یا اینکه افراد در بازار مورد نظر، پیام شما را خواهند دید. با این حال، تبلیغات پایه اصلی بازاریابی آنلاین هستند و دلایل قانع‌کننده‌ای برای استفاده از تبلیغات در یوتیوب وجود دارد.

  • در معرض دید قرارگرفتن: یوتیوب دومین موتور جستجوی بزرگ در جهان است.
  • فروش: 70 درصد از بینندگان یوتیوب می‌گویند این پلتفرم آن‌ها را نسبت به مارک‌های جدید بیشتر آگاه می‌کند. این آگاهی به شما کمک می‌کند که رقیبان خود را بشناسید و به تمامی اطلاعات آنان اعم از نام تجاری، محصول و خدمات پی برید. علاوه بر این، مصرف کنندگان گزارش می‌دهند که احتمال خرید یک محصول پس از دیدن آن در YouTube دو برابر بیشتر است.
  • هویت برند: ایجاد یک تبلیغ قوی به همراه شناخت مخاطبان خود، درک افرادی که می‌خواهید به آن‌ها دسترسی داشته باشید و سفارشی‌کردن تبلیغ برای آن گروه بسیار موثر است.
  • تجزیه تحلیل داده‌ها: داده‌ها به شما در تجزیه و تحلیل تبلیغات‌تان کمک می‌کند. مخصوصاً زمانی که بینندگان از تماشای ویدیو خودداری می‌کنند.
  • بازاریابی مجدد: می‌توانید کپین‌های تبلیغاتی جدیدی را برای کسانی که ویدیوتان را ندیدند درنظر بگیرید تا بازخورد بهتری دریافت کنید.

قیمت گذاری و هزینه تبلیغات در یوتیوب

YouTube از دو مدل قیمت گذاری تبلیغات استفاده می‌کند:

  1. هزینه به ازای هر کلیک (CPC).
  2. هزینه به ازای مشاهده (CPV).

هر دو مدل قیمت گذاری تبلیغات به این معنی است که هزینه تبلیغات در یوتیوب به عملکرد کاربر بستگی دارد. به این معنی که اگر مدل قیمت گذاری هزینه به ازای هر کلیک را انتخاب کنید، زمانی که کسی روی تبلیغ شما کلیک کند، هزینه در برخواهد داشت.

انتخاب مدل هزینه به ازای هر بازدید به این معنی است که وقتی کاربران با تبلیغ شما تعامل دارند یا تبلیغ شما را به مدت 30 ثانیه مشاهده می‌کنند (یا اگر مدت زمان تبلیغ کمتر از 30 ثانیه باشد) هزینه دربرخواهد داشت. یوتیوب به شما این امکان را می‌دهد، بسته به هدف تبلیغات و نوع کمپین از مدل قیمت گذاری CPC یا CPV استفاده کنید. برای مثال، اگر هدف تبلیغات در یوتیوب شما ایجاد آگاهی از برند باشد، از CPV استفاده خواهید کرد. اگر دریافت ترافیک وب سایت هدف تبلیغات YouTube شما باشد، از CPC استفاده خواهید کرد.

چند عامل وجود دارد که تعیین می کند تبلیغات در یوتیوب شما چقدر هزینه دارد. آن‌ها عبارتند از:

  • پیشنهاد آگهی.
  • استراتژی مناقصه.
  • گزینه های هدف گذاری
  • نوع تبلیغ

توجه: اگر اولین بار است که در YouTube تبلیغ می کنید، می توانید حداقل 10 دلار برای کمپین تبلیغاتی روزانه خود سرمایه گذاری کنید. پس از ارزیابی عملکرد کمپین، می توانید بودجه را افزایش دهید.

چگونه در یوتیوب تبلیغ کنیم؟

قبل از اجرای مراحل بهتر است هدفتان از تبلیغات در یوتیوب را کاملاً مشخص کنید تا بعداً دچار مشکل نشوید.

چگونه در یوتیوب تبلیغ کنیم
چگونه در یوتیوب تبلیغ کنیم

یک کمپین جدید ایجاد کنید

مدیر تبلیغات گوگل خود را باز کنید و کمپینی جدید را انتخاب کنید. گزینه «ایجاد کمپین بدون راهنمایی هدف؛ Create a campaign without a goal’s guidance» را انتخاب کنید.

 نوع زیر مجموعه کمپین خود را انتخاب کنید

براساس هدف تبلیغ و قالب خود، گزینه مناسب را انتخاب کنید. اگر مطمئن نیستید، احتمالاً یک کمپین ویدیویی سفارشی یا یک کمپین تبدیل‌های Drive می‌خواهید. همیشه می‌توانید برگردید و بعداً آن را تغییر دهید.

استراتژی پیشنهادی خود را تنظیم کنید

بسته به اینکه کدام زیرگروه کمپین را انتخاب کرده‌اید، فقط یک یا دو گزینه خواهید داشت.

  • CPM هدف: قیمت هدف خود را به ازای هر هزار بار نمایش تنظیم کنید (برای جریان غیرقابل رد شدن استفاده می‌شود)
  • CPM قابل مشاهده: قیمت هدف خود را به ازای هر هزار نمایش قابل مشاهده تنظیم کنید (برای خارج از جریان استفاده می‌شود)
  • حداکثر CPV: حداکثر قیمتی را که مایلید به ازای هر نمایش بپردازید، تنظیم کنید، مشابه نحوه کارکرد مناقصه CPC دستی.
  • تبدیل‌ها را به حداکثر برسانید: به Google Ads اجازه دهید سعی کند تا جایی که ممکن است در حد بودجه شما تبدیل‌های بیشتری را برای شما به ارمغان بیاورد.
  • CPA هدف: قیمت هدف خود را برای هر تبدیل تعیین کنید.

موارد استثنا محتوای خود را انتخاب کنید

اگر اهمیتی نمی‌دهید که تبلیغات شما کجا نمایش داده می‌شود، فهرست موجودی گسترده را انتخاب کنید. این کار شما را در معرض بسیاری از مکان‌های اضافی قرار می‌دهد که احتمالاً به دلیل رقابت کمتر، هزینه کمتری دارند.

ویدئوهای مرتبط را اضافه کنید

این بخش از تنظیم کمپین YouTube اغلب نادیده گرفته می شود. فراموش نکنید که برای افزایش تعامل، ویدیوهای مرتبط را به کانال خود اضافه کنید.

هدف‌گذاری خود را تنظیم کنید

وقتی هدف کمپین خود را انتخاب می‌کنید، متوجه دو گزینه اصلی خواهید شد: افراد در مقابل محتوا.

  • افراد: به شما امکان می‌دهد هدف خود را بر اساس افرادی که می‌خواهید به آن‌ها دسترسی پیدا کنید، بدون توجه به اینکه چه ویدیوهایی را مشاهده می‌کنند، تنظیم کنید.
  • محتوا: به شما اجازه می‌دهد تبلیغات خود را براساس کلمه کلیدی قرار دهید.

تبلیغ خود را ایجاد کنید

URL آگهی YouTube خود را در اینجا جای‌گذاری کنید، سپس بسته به نوع کمپین شما، گزینه‌ها ظاهر می‌شوند.

پایان کار

پیشنهاد خود را تنظیم و پس از آن معیارهای خود را تجزیه و تحلیل کنید.

سخن پایانی

یوتیوب بیش از دو میلیارد کاربر ماهانه دارد که وارد سیستم می‌شوند و در هر دقیقه 500 محتوای ویدیویی آپلود می‌کنند. به طور متوسط، هر بازدیدکننده روزانه 11 و 24 ثانیه را در سایت سپری می‌کند. بنابراین تبلیغات در یوتیوب یکی از بهترین راه‌های موثر برای افزایش بازدیدکننده است.

جمع آوری و نگارش: آژانس مارکتینگ فرامهام

اشتراک گذاری در

فهرست مطالب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *